top of page

Smještaj

Pansion buba je velikodušne veličine i posebno dizajniran kako bi gostima ponudio ugodan smještaj.

 

Dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe opremljene s drvenim namještajem i svijetle boje tekstila, stvarajući ugodnu atmosferu idealnu za trenutke opuštanja. Sobe su opremljene udobnim krevetima, hladnjakom,  kupaonicom s tušem  i sefom kako bi Vaše vrijednosne stvari bile na sigurnom. Usluga dnevnog čišćenja uključena je u ponudu.

 

Sobe imaju izlaz na vrt s pogledom na okolne brežuljke samo nekoliko metara od plaže.

No.03_Double Room
01.
01_02 Safe and bathroom

Dvokrevetne sobe

Dvokrevetne sobe se nalaze na prvom i drugom katu te sadrže bračni krevet, kupaonicu s tušem, i sef te izlaz na balkon illi terasu.

 

WIFI je dostupan bez naknade.

Trokrevetne sobe

Dvije trokrevetne sobe nalaze se na prvom katu. Budući da su velike, one su idealne za svih - obitelji, kao i kolegama i prijateljima koji žele ostati u Mošćeničkoj Dragi i dijele istu sobu. Sobe imaju bračni krevet i jedan dodatni krevet, kupaonicu s tušem, i sef.

 

WIFI je dostupan bez naknade.

Četverokrevetna soba

Četverokrevetna soba se nalazi na prvom katu i ima bračni krevet i dva odvojena ležaja, kupaonicu s tušem i sef. Prostor je idealan smještaj za obitelji s djecom ili grupe prijatelja. Dok se roditelji  odmaraju na terasi, njihova djeca mogu se igrati na sigurnom u prekrasnom vrtu ili koristiti bežičnu internet vezu kako bi bili u kontaktu sa svojim prijateljima.

WIFI je dostupan bez naknade.

B&B

PENSION

BUBA

bottom of page